1 juni is café de Don vanaf 12:00 uur weer geopend !!!!

02-09-2020 om 14:00 uur Facebooktwitterby feather

!!!!! BINNEN IS RESERVEREN VERSTANDIG OM VERZEKERD TE ZIJN VAN EEN ZITPLAATS !!!!!!

Hallo allemaal ,
Wij zijn blij om jullie weer te mogen ontmoeten, Café de Don gaat maandag 1 juni om 12:00 uur weer open , wel hebben wij ons aan bepaalde regels te houden, wij vragen u begrip hier voor, er moeten persoonlijke gegevens worden genoteerd anders geen toegang tot het terras en binnen in café de Don !!
Binnen mogen wij niet meer dan 30 personen tegelijk ontvangen.
Je mag maximaal met 2 personen bij elkaar zitten.
Met meerdere mag, mits de personen uit het zelfde huishouden komen, dus vragen wij om een plekje te reserveren via 030-6661251 om verzekerd te zijn van een zitplaats, voor het terras is geen reservering nodig maar er gelden wel de zelfde regels als hier boven staat benoemd, VOL=VOL
#cafededonindemeern  #welkom #terras #1.5meter  

 

 

 

 

Regels die op dit moment gelden voor de horeca, U als gast moeten reserveren 030-6661251 (van tevoren, niet bij de deur), zo bent u verzekerd van een zitplaats. Ga niet onnodig lopen maar blijf zoveel mogelijk zitten met 4 personen aan 1 tafel 1,5 meter, dit geld ook op het terras ,geef me-kaar geen hand, hug of kus maar houdt afstand !!!, ga niet dansen en laat de muziek app op jou telefoon uit !! U moet vooraf een gezondheidscheck afgeven !!!!!!!!! Wij zullen u vragen om naam en contactgegevens, zodat de GGD contact met u op kan nemen bij een eventuele besmetting . Deze gegevens worden alleen gebruikt voor bron- en contactonderzoek. Iedereen heeft een vaste zitplaats aan een tafel of de bar. Iedereen moeten 1,5 meter afstand houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden). Het personeel probeert zo mogelijk 1,5 meter afstand te houden tot de gasten en het andere personeel. Iedereen moet zich houden aan de basisregels. Kan u zich niet aan de regels houden dan word naar u vriendelijk verzocht De Don te verlaten .!!!

01-10-2020 om 23:55 uur Facebooktwitterby feather